mojkanalmoja televizija
mojkanal
24 Okt 2018

Akademija strojništva 2018

Prenos v živo 7. mednarodne konference strojnih inženirjev Cankarjev dom, 25.10.2018 ob 19h. Organizator dogodka Zveza strojnih inženirjev Slovenije – ZSIS.

Prenos v živo Komentiraj
03 Okt 2018

Prenos v živo iz Mojstrane, kjer bodo Aljažev stolp z helikopterjem slovenske vojske odpeljali na Triglav. Po zadnjih informacijah, ki jih je Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije prejel od Slovenske vojske, je dvig Aljaževega stolpa predviden ob 10. uri.

Prenos v živo Komentiraj
07 Sep 2018

Prenos v živo: Aljažev stolp prvič v zgodovini , odkar ga je tja pred 123 leti postavil Jakob Aljaž, zaradi vzdrževalnih – restavratorskih posegov, ki bodo zagotovili njegovo ohranitev tudi v prihodnje, za kratek čas zapušča vrh Triglava.

Prenos v živo Komentiraj

V ponedeljek, 6. avgusta 2018, bomo ob 11.uri priča spektakularnemu skoku z največje lovske opazovalnice na svetu. Ker gre za izjemno tehnično zahteven skok v plitvino, ga bo izvedel šampion ekstremnih skokov iz Mostarja, elitni skakalec Lorens Listo – Star Mo, ki bo s skokom, ob katerem vam bo zastal dih, poskrbel za nov rekord […]

Prenos v živo Komentiraj

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več info...

Spletno mesto mojkanal.si, s katerim upravlja zavod MOJKANAL, uporablja piškotke. Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli. Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

Zapri